• Telefon: 94 343 52 26
  • biuro@sumaservice.pl

Kawiarniane inspiracje – zapraszamy 22.11.2017

Posted in news and tagged , , ,
kawiarniane inspiracje

Kawiarniane inspiracje

Otwierasz kawiarnię?
masz zamiar produkować lody?
przyjdź do nas!!!

Zapraszamy na spotkanie z technologiem produkcji lodów, baristami, barmanami.
Zaproponujemy rozwiązania, pomożemy w doborze urządzeń,
kalkulacja zwrotu inwestycji

22.11.2017r godz 10,00-17,00

w programie:

• produkcja lodów rzemieślniczych godz. 11.00 – studio

• dobór urządzeń do produkcji i sprzedaży lodów – aspekty ekonomiczne prowadzenia biznesu

• perfekcyjne espresso – kawa musetti, ekspresy Sanremo –

• odpowiedni ekspres – czym się kierować przy zakupie

• wyposażenie baru – kostkarki, blendery, zmywarki

• smakowe pomysły na każdą porę roku do kawiarni, baru, lodziarni

 

Serdecznie zapraszamy. Zgłoszenia – tel. 94 343 52 26 lub biuro@sumaservice.pl

kawiarniane inspiracje

Pizza forum 3.10.2017

Posted in news, Uncategorized and tagged , ,
pizza forum

03.10.2017 odbyła się w naszej firmie impreza pod hasłem Pizza Forum. Jak widać chętnych poznania tajników włoskiej pizzy było liczne grono. Dominowała ciepła atmosfera 🙂 i pyszne wyroby spod ręki mistrza pizzy. Następna impreza już wkrótce, a poświęcona będzie kawie.

 

Pokaz najnowszego pieca konwekcyjno-parowego firmy Convotherm

Posted in news by admin.

Odbył się w naszej firmie pokaz najnowszego pieca konwekcyjno-parowego firmy Convotherm. Odwiedziło nas wiele osób, których zainteresował nowy model urządzenia i jego możliwości. Warto zaznaczyć jego wyjątkową wydajność, szybkość i oszczędność dzięki opatentowanemu systemowi zamkniętemu. Jest to jedyny model na rynku, który posiada chowane drzwi, zapewniające lepszą ergonomię pracy na kuchni.

Pokaz pieca do pizzy

Posted in news by admin.

Odbył się u nas ostatnio pokaz technologii produkcji pizzy z wykorzystaniem pieca do pizzy, prasy, maszyny do formowania ciasta. System ten zapewnia dużą wydajność produkcyjną pizzy przy jednocześnie niskim zużyciu energii.